Arrangementen

Arrangementen

High Tea

High Tea

Een twee gangen High Tea verdeeld in een hartige en een zoete gang. De hartige gang bestaat uit diverse luxe belegde broodjes, een hartige lekkernij en een kopje soep alvorens we overgaan naar de heerlijke huisgemaakte zoetigheden. Inclusief onbeperkt koffie en thee.

High Wine

High Wine

Dit is de beste versie van lekker borrelen! Het arrangement is inclusief 2 glazen huiswijn (wit, rood of rose) en bestaat uit twee gangen met luxe borrelhapjes. De eerste gang bestaat uit een plank met breekbrood en diverse smeersels (Aioli, kruidenboter) en verschillende kaasjes van de lokale kaasboerderij. De tweede gang bestaat uit diverse luxe hapjes, een slider (mini-hamburger) en een bittergarnituur.

Walking Dinner

Walking Dinner

Uitgebreid proeven en genieten van verschillende gerechten. vanaf 25 personen kunnen we samen een menu uitzoeken en het aantal gangen bepalen (vanaf 5 gangen).

Buffet

Buffet

Catering

Catering

wij kunnen ook catering op locatie verzorgen zowel met als zonder personeel om uw gasten de hele avond te verzorgen.

Zaalhuur

Zaalhuur

Buiten het restaurant om beschikken we over twee zalen (of 1 grote) voor vergaderingen, feesten, buffetten, congressen etc. Verder beschikt de grote zaal over een volledig ingerichte bar, een beamer en geluidsapperatuur (niet standaard bij huur inbegrepen). Voor meer informatie over de beschikbaarheid van de zalen en de kosten hiervan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.